happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Thursday, June 02, 2011

presents!

S E 3 :



minggu lepas, minggu pengutipan hadiah saye.
siyes, saye tak tau pulak akan jadik macam ni.
lepas majlis makan semua, masih ada yang memberi.
sebab dalam kepala hotak time tu, hanya pikir cane saye nak punggah barang-barang ni.
dah la demam complete dengan batuk plus selsema lagi.
minggu tu jugak la jadik budak hingusan sekejap.
mana nak angkat barang semua.
dengan tak laratnya.
paham-paham la hidup bujang tran tang tang ni.
buat apa pun sorang la.
nak mintak tolong orang, dah terlalu banyak kot mintak tolong.
sampai naik segan da.
so nak tak nak, settle sendiri la.

ok, da abes melalut.
sekarang sesi nak menunjuk hadiah pulak.
jom layan gambar-gambar nih.

kepada pemberi hadiah.
terima kasih banyak-banyak.
jasamu tetap ku kenang hingga mati.


dari bos saye, PQ Johor, BSI, en zam, en sudirman.



dari PPK en azly, kak nurul, kak awin and arina.



------------------------------------------------------




ok, start dengan hadiah ni ye.
beg dengan brouches ni diberi oleh bos saye  :)



yang ni pulak dari BSI.



ni? dari PQ JOHOR.



yang ni dari PPK sudirman dengan PPK zam  :)
yum yum... i suke cekelat veli mac!


yang ni pulak PPK azly yang bagi.
(depan sekali : pathma - dah pindah putrajaya, kak nurul, kak awin)
(tengah : saye, mr chee, en azly, en sudirman, bos saye : kak midah, arina)
(belakang : khalil - dah pindah KLIA, helmi, yazid)
(yang kat tepi tu : gambar black and white tu : en zam)


wasiat PPK azly pada saye. hihi.



yang ni pulak dari kak awin, kak nurul dengan kak arina.
haha. sori ye arina. terpanggil kak dalam mood sedih ni.


terima kasih untuk semua  :)





2 comments: