happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Thursday, June 02, 2011

22/05/2011

S E 4 :


ahad - 22/5/2011 akak-akak sekalian ni bawak saye gi waterfall.
siap surf dalam tenet lagi nak cari air terjun area pulai ni. 
merit untuk kak awin atas usaha anda. hehe.

ape ke nama air terjun ni eh?
saye lupe la.
siyes lupe.
air terjun pulai ke?
ke pulai air terjun?
sila tanya blogger rina ye.
rasanya dia pun ada post kan entri pasal ni.

sebenarnya, memang tempat ni tak berapa nak best tapi bila ingat kan balik usaha diorang nak raikan pemergian saye, so tiba-tiba nampak bercahaya je air terjun tu.
yang tak best, saye sendiri.
takut nak ke tengah.
sampai sudah tak mandi.
entah, ngeri terkenang adik saye pernah lemas dulu kot.

ha, satu lagi.
nak smpai ke air terjun ni kau tau.
macam nak putus kot segala urat saraf ni.
kena bersabung nyawa dulu weh.
mendaki bukit, berlumpur semua.
lepas tu siap salah jalan lagi.
opssss. tercakap la pulak.

dah. dah.
jom layan gambar-gambar  yang saye upload nih.






(oh, saye nampak tua di sini. padahal umo baru tutttttt.......hihi. perasan muda)



tenet slow la pulok.
ni jah hok kawe dan upload.
sori banyok la deh.





4 comments:

  1. pergh.seronoknya mandi air terjun =)

    ReplyDelete
  2. yup wan.
    air terjun mn hk x bes?
    acu oyak. hihi.

    ReplyDelete
  3. yezzzaaaa! kenangan trindah walaupn saye x join korg mndi. hihi.

    ReplyDelete