happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Sunday, April 10, 2011

AKU...bertukar!

kasar ke penggunaan AKU dalam blogging ni?
masing-masing ada pendapat sendiri.
tapi bagi aku, normal aje.
sebab blogiing ni tak formal.
sebab memang tak pernah bahasakan diri dengan nama sendiri.
and sebab aku adalah aku.

tapi kalau ada yang rasa aku ni guna bahasa kasar, aku mintak maap.
tiba-tiba aje rasa nak tukar dari aku ni kepada saye.
boleh tak?
aku nak jadi sopan la.
opssss. aku lagi.
ok, saye!
saye nak taip apa lagi ye?

ha satu lagi, pasal playlist kat page saye ni.
memang dia autoplay.
mintak maap la ye kepada sape-sape yang tak suka lagu kat page ni.
kalau tak suka dengar, MUTE kan terus ye. hihi.
tapi saya, saya memang gilakan lagu ni.
cuba hayati betul-betul.

last but not least, doakan saye dalam final exam ni ye.
berdebar sangat-sangat sebab takut tak capai target!
ok la. tata titi tutu :)



0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment