happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Saturday, April 30, 2011

My Life’s Story Blog First Giveaway


tiba-tiba petang ni terajin nak join 1 GA ni.
yang di tag oleh cik rina.


kemon. kemon. join GA ni.

dah banyak si rina tag saye tapi tak sempat je nak join.
so, setelah sekian lama, ini yang pertama untuk bulan ini.

saye nak tag cik rina and cik bulat





Saturday, April 23, 2011

go away!



otak aku dah penat memikirkan orang yang menjengkelkan aku tu.
lantak la.
let them go.
malas nak SERABUT kan wayar-wayar saraf otak aku ni.
biarla.

lebih baik focus on final exam ni.  :)





Tuesday, April 19, 2011

again ~ PESTA BUKU!



mak dah terbayang-bayang buku yang mak nak beli ni jie.
buku alaf 21 yang dah lama.
dulu kan mak gila novel.
novel dulu-dulu bes sangat.
tapi mak tak cakap novel sekarang tak bes. hihi.

cuma mak tangkap leleh dengan novel-novel dulu.
dah terbayang-bayang novel apa yang mak nak serbu nih:

-setia menanti
-ombak rindu
-bicara hati
-sehangat asmara

1 lagi, apa ke nama entah.
tapi kalau tengok sinopsis dia mak ingat!
and penulis dia aina emir.


Thursday, April 14, 2011

mode : happy happy!


kenapakah? mengapakah?
ini sebab nya.
akhirnya....
saye menang jugak!
itu la. kena sabar rupanya. hihi.
dahla tu GA pertama yang saye join :)


tq cik rina, tq mr random org, tq penaja rasmi, tq u ol.
haha. ayat saye dah macam orang kena sawan da ni.

attention to : cik rina
anyway cik rina, ini alamat saye ye.
no 2003, jalan senget, bandar lintang-pukang, sini.
haha.
jimat kau rina tak payah hantar by pos!
tapi letak bunga-bunga la sikit ye.
biar nampak ala-ala macam ai dapat present dari secret admire gitu. :)

eh, jangan mintak ganti mc d sudahla ye nanti!
ok la.
jom enjoy secret garden.
tata =_=

p/s : study entah ke mana kau ni adDa



Sunday, April 10, 2011

AKU...bertukar!

kasar ke penggunaan AKU dalam blogging ni?
masing-masing ada pendapat sendiri.
tapi bagi aku, normal aje.
sebab blogiing ni tak formal.
sebab memang tak pernah bahasakan diri dengan nama sendiri.
and sebab aku adalah aku.

tapi kalau ada yang rasa aku ni guna bahasa kasar, aku mintak maap.
tiba-tiba aje rasa nak tukar dari aku ni kepada saye.
boleh tak?
aku nak jadi sopan la.
opssss. aku lagi.
ok, saye!
saye nak taip apa lagi ye?

ha satu lagi, pasal playlist kat page saye ni.
memang dia autoplay.
mintak maap la ye kepada sape-sape yang tak suka lagu kat page ni.
kalau tak suka dengar, MUTE kan terus ye. hihi.
tapi saya, saya memang gilakan lagu ni.
cuba hayati betul-betul.

last but not least, doakan saye dalam final exam ni ye.
berdebar sangat-sangat sebab takut tak capai target!
ok la. tata titi tutu :)



belog oh belog!

dah lama tak update belog ni.
no update . no kontes . no GA .
terukkan?
ekceli sangat-sangat bizi sekarang ni.
bizi ngan pindah opis + tests + final exam + korean drama!
haha. sempat lagi mak tengok cite korea ni.
biasala, tension sikit, aku bukak cite korea.
kalau surf tenet pun, takat tengok fesbuk kejap. pastu dah.
malas bertenggek lama-lama dengan tenet, kang mata aku makin sakit.
dahla rabun, makin berabun-rabun pulak jadinya nanti. (aku da melalut da)

ok la.
mungkin dalam minggu ni aku nak focus on accounting subject dulu.
lepas settle yang tu, aku akan update kontes. yeay!

tiba-tiba letak gambar mamat ni pulak kan.
hihi. pengubat windu ai la ni.

oh buah hati cik ngah!
tolong jangan jadi gatal boy ok.