happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Monday, March 28, 2011

Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman

dah lama dok join kontes je.
so kali ni join G.A pulak ye.
try naseb je.
tapi dah  berpuluh yang aku join, tak dapat-dapat lagi.
haha. tapi bukan tak bertuah ye :)

ok.ok.
ni, join G.A ni.

klik SINI
deadline : tak diberitahu

sangat-sangat senang untuk join. daku sukeee ~

1. Buat entri dengan copy tajuk entri kat atas tu ‘’Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman’’. siap!

2. Sertakan Gambar Wallet Polo sekali. Kehkehkeh! -tuuu. kat atas tutt:)

3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )

4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang saya nak jejak entri anda semua. Kehkehkeh! -dah.

siap! senang kan?


 

1 comment: