happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Monday, March 21, 2011

mengom!

aku dah ade kat jb sekarang.
baru sampai semalam.
dah start keje balik tapi mungkin tak sempat nak upload kontes2 baru sebab my pren xciden semalam.
kes langgar lari.
damn u sngaporean!
memang kalau aku sempat ambik no plate kau, konpem aku akan make sure rejam sampai mati.
masuk negara orang, buat macam tu pulak.
mungkin aku tak dapat detect kau, tapi jangan harap ALLAH tu tak tau.
hanya SATU je yang tau.

tak pasal-pasal kawan aku tu, patah bahu, kepala berjahit, patah pinggul.
siap kena operate lagi.
dahla dia final year student utm ni.
banyak kerja nak kena settle.

aku ni, semalaman tak tidur temankan member aku tu.
pagi terus datang kerja.
drive pun macam tak betul aje.
hopefully kawan aku akan cepat sembuh.
amin~
doakan sama ye :)





2 comments:

  1. gadis! ai tag u utk 1 GA by lulu caldina. meh join! klu dah sile abaikan. haha =D

    ReplyDelete
  2. wah, terasa berjiwa remaja blk pnggil ai gadis, haha :)

    ReplyDelete