happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Friday, March 25, 2011

JOIN CONTEST AKU KAYA

tengah sengkek!
nak duit boley?
haha.

ok bebs. kalau korang pun tengah pokai macam aku sekarang, jom join kontes ni :

deadline : 31/3/2011

1.jd kawan aku...hehehe macam paksa plak (klu nak jd ble, xnk jd pun ak tak paksa)
-settled!
 
2.pas tu letak aku di dlm bloglist mu...hahahaa lg kejam  (mudah nak rujuk siapa pemenang) - dah ade kat belog daku.
 
3. letak header aku - tuuu... kat atas tu.
 
4. buat entry tajuk JOIN CONTEST AKU KAYA - settled!
 
5.aku nak 1 sebab dari ko, kenapa ko baca @ TERbaca blog aku? - jap, amik masa nak pikir. soalan kalah paper yang aku ambik. hehe. aku baca sebab kontes ni. kontes aku kaya. dah join ni, mode : happy! walaupun tak kaya. ngeeee~

 
6.tag satu kawan yg lain.. - daku nak tag ..hurm....rina
 
7.jgn lupa paste url kat entri ini - ok!
 
 
 
 
p/s :
adik-adik akak kat umah tuttt.
kalau daku dapat duit ni, daku akan beli apa yang korang mintak tu. ok.
amin~
 
 


0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment