happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Tuesday, March 29, 2011

hadiah percuma i like!

saya nak hadiah. ngeee~
no 3 pun tak pe lah. haha.
sebab tu saya join ni----------
 
klik SINI
deadline : 15/4/2011
 
 
Syarat untuk mendapat hadiah percuma :

1. Jadi follower blog first journey ( senang je sesape pun boleh buat ) sesape yang takde blog boleh juga,just create google akaun -yes. sudah follow.


arina . bulat . nabihah . adhwa . mas . ruby . shu . alia . nadia 

4.Yang dan join sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya senang saya bw ok. -ok!
Contest ini akan ditutup pada 15 April 2011 dan keputusannya akan diumumkan pada 18 April 2011



HADIAHNYA :
Tempat Pertama : RM 100.00 ( untuk tag yang paling tinggi )
Tempat Kedua   : RM   80.00 ( untuk tag yang kedua tinggi )
Tempat Ketiga   : RM   50.00 ( untuk tag yang ketiga tinggi)

DAN
3 hadiah saguhati
3. Tag seberapa ramai kawan anda untuk join
2.  Copy paste n3 ini dan letak banner ( excange banner ) kat sidebar atau mana-mana anda suka. -saya letak kat sidebar :)

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment