happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Thursday, March 03, 2011

Giveaway from Sabah

G.A dari sabah tuuuu.

so, jom join giveaway-from-sabah.

impian aku kalau ma abah dah bagi aku dah benarkan aku ke sabah :
1. aku nak cari sendiri kedai yang buat keropok amplang and kuih cincin yang bes yang pernah aku makan suatu ketika dahulu. bes sangat. haha. macam dah lama aje. padahal baru tahun lepas aku makan benda tu.

2. aku nak pergi Sabah Agriculture Park. macam-macam kan kat situ  :)

3. last sekali, aku nak pergi Kinabatangan River

alamak! post kali ni betul2 buat aku teringin nak ke sabah la.
uwaaaa. ma abah, kasi la daku pergi.



 

2 comments: