happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Wednesday, March 02, 2011

Ct Arina 1st GiveAway





syarat2 penyertaan yg simple + mudah :

♥ wajib mempunyai blog  (yes! saya memang dah ada belog)
♥ wajib menjadi follower blog ni. kejam?? (udah ku polow kamu)
♥ wajib buat 1 entri simple titled "Ct Arina 1st GiveAway"  (ini bab yg den lomah ni)
♥ wajib letak banner contest kat entri n sidebar korang n linkkan sekali (settled!)
♥ wajib tinggalkan link korang d ruangan komen d entri ini  (settled sekali lagi)
♥ lastly, tag seberape ramai blogger yg korang nak. ok, ini tak wajib. (daku tag cik rina skali boley tak? haha.)
daku polow G.A cik rina ni sebab.........
sebab.......
sebab daku nak adiah!
1 daku dah booked tu ye!
cari 2 je lagi. haha  :)

2 comments:

  1. hoiiiiiiiiii hadiah pakse!! xde2.. x wajib! hahah ;D

    ReplyDelete