happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Thursday, March 10, 2011

contest si manjaku comot tapi comel by Sayangkuzie


deadline : 30/4/2011

yeay! kontes lagi :)
daku sukeee.

Jom tengok syarat-syaratnya.

  1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia atau di luar Negara (yang di luar Negara mestilah mempunyai alamat di Malaysia ya) - konpem dah!
  2. Mestilah wajib jadi Follower blog SayangkuZie - yang ni dah jugak.
  3. Penyertaan mestilah anak sendiri dan kalau yang belum ada anak, anak saudara pun boleh. - yang ini....daku try nasib anak buah daku- arif fahmi a.k.a abg long :)
  4. Buat satu entry beserta banner si comot saya tu dengan tajuk Si Manjaku Comot Tapi Comel by Sayangkuzie” beserta gambar anak anda yang comot-comot tu. Jangan Lupa linkkan balik ke entry ni yer.  - gambar ariff fahmi kat bawah.
  5. Letakkan banner di side bar yang terus link dengan contest ini di blog anda. Jangan lupa juga letakkan link ini ke bloglist anda. - saya sudah buat yang ini.
  6. Anak anda mestilah berumur 3 bulan hingga 4 tahun. - baru 2 tahun 3 bulan
  7. Kalau nak masuk untuk 2 penyertaan anda dikehendaki membuat 2 entry yang berasingan yer. Maksudnya 1 penyertaan 1 entry tau.- ok!
  8. Tinggalkan komen anda di ruang komen entry ini beserta id Follower yer  - sudah
  9. Tag kepada 3 orang kawan yer…  siap!
  10. Ha satu lagi letakkan Nama anak.. Umur..dan nama Ibu  -dah siap

Tarikh tutup penyertaan pada 30 April 2011. Hadiahnya akan diberitahu kemudian.

Ha apa tunggu lagi jomlah reramai sertai contest ini.
...........................................................

so, daku pertaruhkan gambar ni :


fahmi sangat suke eskrim.
so itu yang sampai muka jadi macam tu.
nak nak lagi eskrim kapit.
bessss   :)

 
nama anak sedara : mohamad arif fahmi bin mohd hafiz
umur : 2 tahun 3 bulan
nama ibu : mardiana binti mohd isa

tagging time : cik rina, bulat ngan umairah



1 comment: