happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Monday, March 28, 2011

Contest Sahabatku Kesayanganku~!!"

klik SINI
deadline : 15/4/2011


Syarat-syaratnya:1. Follow cik tie n tinggalkan jejak kt masterlink cik tie..-done!

2. Buat 1 entry tajuknye "Contest Sahabatku Kesayanganku~!!" n letak banner di bwh kt dlm entry tue..-sudah!

3. Letak pix korang bersama rakan2 korang (korang mesti ada dlm pix tue)...... 1keping je tau, nnt bulau pulak mata cik tie tgk...-ok!

4.Cerita sikit tentang pix yg korang letak & apa makna "PERSAHABATAN" tu utk korang??-hurm, esei pendek ai bagi u tau  :)5.Tag 2 rakan blogger yg len... n pastikan dorang tahu tau...
arina . bulat


6.Xperlu letak letak banner kt sidebar korg...-beres!
7.dah siap??? tinggalkan link post korang tue kt ruangan comment cik tie ni, senang cik tie p golek2 kt entry korang...-saya sukeeee

........................................
ai try nasib untuk gambar ni :

kenapa aku pilih gambar yang ni?
sebab aku rasa susunan suasana time ni sangat lain dari yang lain.
rasa hep semacam. ye la, stelah bertahun-tahun pulun kan, and at last. inilah hasilnya.
hadiah untuk ma abah :)
anyway, untuk member-member aku tu, friendship never ends ok :)


2 comments:

  1. baru bole buka.. knape eak dear??
    pening2 cik tie cari...
    ok, tq dear~

    ok, ni link pic kamoo

    http://www.facebook.com/album.php?aid=29380&id=124531497618122

    ReplyDelete
  2. tq cik tie. u're sooooo nice :)

    ReplyDelete