happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Monday, March 28, 2011

Contest Photo Anakku Ceria

deadline : 10/4/2011

Syarat-syarat nak join contest ni ialah :Jadi Follower Blog Hanin....www.farshidhanin.blogspot.com and my sister's blog.....vanillacuppylicious.blogspot.com...so,mestilah ada your own blogkan? -sudah siap polow!

Mestilah warganegara Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia...senang nanti nak pos hadiah.....-  yea!
Gambar anak dalam photo mestilah berumur 0-5 tahun.....boleh masukkan gambar ibu-bapa,atok nenek,pakcik makcik,cousin,kakak,adik,abang atau kawan bersama anak...tak kisah nak letak gambar anak sorang ke atau berdua...atau bertiga ke..yang penting mestilah ceria ;) -ok!

kalau takde anak..boleh gak masukkan gambar anak sedara..adik ke....sepupu ke....asalkan kanak-kanak yang berumur 0-5 tahun... - baru 2 tahun 3 bulan, my nephew :)

kalau ada lebih anak daripada satu....boleh masuk....buat entry lain-lain eh? -ok!

bawah gambar tu..tulis nama ayah/ibu...nama anak dan umur anak...

Buat satu entry contest nie dan tajuknya mestilah....Contest Photo Anakku Ceria - ini dia

Jangan lupa tau letak banner kat sidebar...then linkkan ke entry contest nie...

and then,tag tiga kawan untuk join contest nie :) bagi meriah skit...
1. arina, 2. nabihah, 3. bulat

dan...yang penting sekali...after dah buat semua...tinggalkan your contest link kat comment entry nie :) tinggalkan juga your e-mail link...senang nanti nak keep in touch and nak terjah your blog...

Pemenang akan dipilih oleh My sis and her hubby and not to forget my beloved hubby....dioranglah the biggest sponsor untuk hadiah pemenang-pemenang contest nie...

........................................................................

daku try untuk gambar ni :

nama anak : mohd arif fahmi bin mohd azmi
umur : 2 tahun 3 bulan
nama ibu / ayah : mardiana binti mohd isa / mohd hafiz bin mohd azmi
hubungan dengan penulis entry : anak saudara


1 comment:

  1. ok dear...done...dah terjah...thanks sebab sudi join :) semua cukup syarat...good luck,k...

    ReplyDelete