happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Monday, March 28, 2011

contest mimik muka paling kelakar

gelak itu seronok

deadline : 31/3/2011

Syarat-syarat :
1)      Mestilah pengikut blok JOM GELAK.- yes!(law blum follow tu,paham2  la)
 
2)      Buat satu entry sal contest nie. Dalam entry tu msty ada info/syarat pertandingan.
(entry pnjang2 pun xgna law gmbr x klakar..)- ini dia...
 
3)      Copy code diatas dan letakkan dalam entry yg korng buat tu dan diside bar anda.-siap!
 
4)      Gambar tu xkisah nk individu or berkumpulan tp gmbr anda msty ada.-kat bawah :)
(law gmbr ramai2,pastikan kelakar semua,law sorg xklakar automatik out)
 
5)      Yang paling penting hanya sekeping gambar sahaja dibenarkan.-ok!
(klau letak lebih dri sekeping,penyertaan akan dibatalkan)

kenapa : sebab nk bg adil and senang juri menilai.
 
6)      Sila tinggalkan url/link entry korng tu pada ruangan komen dibawah.
(law msuk tp xde url/link entry korng kt ruangan komen dibawah, bermksud anda tidak menyertai)

...................................................................
saya try untuk gambar ni :

daku pilih gambar ni sebab :

-gambar ni member aku saja nak kenakan aku.
konon nak amek gambar aku ngan signboard WELCOME TO MELAKA tu.
aku ingat dia amek main-main sekali, dia amek betol.
time aku tak ready pulak tu.
saja fokus kat idong aku tu.
taula kau jeles yaniey wei ngan idong ku ini. haha.

aku gelak sampai terkentut, berair mata tengok gambar ni masa si yaniey emel kat aku  =_=
konpem saham daku turun nanti. haha.




0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment