happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Thursday, March 31, 2011

contest cik beba mimik muka minta lempang

deadline : 1/4/2011

  • mesti la jadi follower aku ya..(ya aku tau la blog aku tak femes-hemes) tapi aku just nak eratkan silaturahin sesama blogger..kan..kan..(ceh! ayat dah basi la beba!) -done!
  • then, korang kene copy paste link pic aku ni kat blog korang..(tolong la promote muka aku ni..lalala..pang..pang!! ) -done
  • pastu cite la nape korang rasa nape ekspresi muka huduh korang ni patut menang..(aku suka jawapan yang confident tapi tak over) errkk..camana tu?? -sila baca kat bawah :)
  • then, korang kene tag minimun 3 kawan blogger korang yang lain..(alasan sama, nk eratkan silaturahim sesama blogger) erk..leh terima ke alasan tu?? -ok!
..................................................
aku try nasib untuk gambar ni:


kenapa aku pilih gambar yang ni ye?
sebab gambar ni gambar candid.
muka lapar tak terserlah mana la pulak time ni.
padahal perut ku dah bunyi drum dah.
tapi tetap peace! haha.



0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment