happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Monday, March 28, 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute"~

yuhuuuu!
tengok tajuk kontes ni.
banyak kali pikir nak masuk ke tak.
hehe. sebab terpikir, cute ke kami? haha. :)

klik SINI
deadline : 10/4/2011

................................................................

try naseb :

daku pilih gambar ni sebab this is our first time pakai baju raya kaler nak sama.
biasanya ma kitorang tak bagi kaler sama.
so, pada hari itu, kami bergambar sepuas hati. haha.
tapi, konpem raya dis year ma dah tak bagi.
pelik katanya.
syurga di bawah tapak kaki ibu.
so, kena ikut. ok :)
tapi tak apa, kaler baju tak penting.
as long as kami bahagia, ok la tu!
saya sayang family saya, saya sayang adik-beradik saya! 

nak tag : arina . bulat . nabihah



3 comments:

  1. singgah utk memberi markah kat contest adk brdkku yg cute=)18hb mlm kputusan kuar ya~tq join

    ReplyDelete