happy happy day!

yang tengah skodeng saye...malu la :)

status :

mood : happy :) semoga setiap urusan berjalan dengan lancar

Wednesday, March 30, 2011

4 sebab saya sayang dia

klik SINI
deadline : 31/3/2011

1st of all. tq cik awien sebab anjutkan tempoh kontes ni. ngeeee~
sempat lagi nak join rupanya.
ok, jom tengok syarat2 penyertaan.



1. Mule2 folow dulu blog awien ni.-yup!

2. Pstu buat satu entry dan letak title ''4 sbb saye syg die'' dalam entri tu letak skali ngn banner cm kt ats tue.-ni dia

3. Pas kowg dah buat sume entry tu kowg tgalkan LINK kowg kt bwh entry nie ok. -ok!

4. op..op..op lom abis lg..jgn lupe TAG kn kat 4 owg kwn2 yg kowg syg ye..psti kn dowg taw yg dowg tu di tag.
 
...............................
4
SEBAB
SAYA
SAYANG DIA------------->
 hehe. mula2 nak gelak dulu.
sebab gambar ni gambar lama.
muka ai pun macam tak ready je dalam gambar ni.
tapi tak apa sebab fokus untuk entry kali ni----------> my mom :)
ganbar tak penting sangat kan.
tajuk kontes pun dah 4 SEBAB SAYA SAYANG DIA. hehe.
 
sebab 1. dia adalah orang pertama yang kita kena utamakan (untuk kaum hawa yang belum kahwin). lepas tu, baru abah.
 
sebab 2. syurga bawah tapak kaki ibu. ade ke orang nak masuk neraka? tak ada kan? so, berbuat baiklah pada ibu masing-masing.
 
sebab 3. dia dah mengandungkan saya, menjaga saya yang selalu mengigau, menjerit, meraung masa kecik-kecik dulu sampai kena jirus dengan air baru senyap. dugaan betul untuk beliau membesarkan saya dulu. tapi of kos la abah tolong ma jugak. tapi ada 1 yang ma buat untuk aku, tapi abah tak boleh tolong. kasik susu! bukan susu botol, susu ehem. hehe.
 
sebab 4. ma selalu ade time aku sedih, hepi dan sewaktu dengannya. aku tak boleh nak sembunyikan apa-apa dari beliau sebab aku rasa, kalau aku sorok sesuatu, aku akan membelakangkan dia sedangkan dia orang penting dalam hidup aku.
-ibuku permata hatiku-
 
 
 
sudah, sekian.
nanti nak cerita pasal abah aku pulak :)
 
 

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment